Kategóriák, helyszínek

Szolgáltatásunk elsősorban Budapesten elérhető. Kétféle kategóriában (családi, rugalmas és csoportos, fix időpont) rendelhető.

Családi látogatás legfeljebb 5 fő gyermeklétszámig kérhető, 5 fő fölött a csoportos árszabás lép életbe.

Csoportos rendezvénynél az időpont fix, nem változik – a Mikulás garantáltan a rendeléskor megbeszélt időpontban fog megjelenni. (Ehhez igazítjuk a többi időpontot, a magasabb ár többek között azt fedezi, hogy egy-egy ilyen rendezvény miatt esetleg az egész várost át kell utazni.)

Családi programnál igyekszünk úgy felvenni és szervezni a címeket, hogy 2-3 héttel előtte 3-4 órás időközre határoljuk be az időpontot, majd ahogy közeledik a látogatás, 1-2 nappal előtte már plusz-minusz 20 percre is meg tudjuk határozni az érkezést.

Természetesen lehetséges, hogy több család közösen rendeljen Mikulást (max. 5 fő gyereklétszámig), de ilyenkor fontos, hogy az időpont egyeztetése/módosítása megoldható legyen, és hogy a végleges időpontban valóban mindenki ott legyen.

Árak Budapesten

Családi (legfeljebb 5 gyerek) (kb. 30 perces műsor):

  • december 1-23. közötti megjelenéssel: 17.500 Ft

Csoportos (5 fő felett)

  • december 1-23. közötti megjelenéssel:
    • 30 perces műsor: 25.000 Ft
    • 60 perces műsor: 35.000 Ft

 

Budapest környékén

Budapest 30 km-es vonzáskörzetébe vállalunk kiszállást. Ilyenkor a fenti árak mellé üzemanyagköltséget számolunk fel (80-Ft/ km fogyasztással számolva).

Bankszámlaszám:

11773456-01256228-00000000

Az időpontról

Személyes tapasztalat alapján írjuk a következőket:
A gyermekek 5-6 éves korig, nem igazán a dátumot figyelik, hogy mikor megy az őszszakállú, nekik még a látvány ad élményt, a piros nagy suba, a szakállas öreg apó csengettyűkkel, a bűvös puttony, varázslatok, hóesés, történetek, mesék, ez az, ami ámulatba ejti őket, számukra a dátum ebben a korban még semmit nem mond.

Rendelje meg szolgáltatásunkat még ma!

A részletek megbeszéléséhez hívja a

+36 20 951 8823

telefonszámot,

vagy

kattintson az alábbi gombra: